Dan zat op zich al goed toen hij zich aansloot bij de US Navy Seals voor 4 lange en hardwerkende jaren aan training. Hij was echter uit het trainingsprogramma geschopt vlak voor het afstuderen vanwege een ruzie met een van de hogere officieren. Hij werd wel met eer ontslagen. Daarna schreef hij zich in bij de Universiteit van Florida waar hij afstudeerde in Organisatie en Criminologie.

Dan heeft voor zijn dertigste levensjaar twee hartaanvallen gehad. Wie weet is dit een belangrijke reden geweest voor Dan om het meeste uit zijn leven te halen. Zijn eerste hartaanval kwam ook niet helemaal uit de lucht vallen. In slechts 5 dagen tijd sliep hij nauwelijks, reiste hij van plek naar plek, gebruikte hij alles wat hij in handen kreeg en gokte hij als een bezetene. Gelukkig voor hem, was hij in goede handen. Hij werd behandeld door dezelfde dokter die Michael Jackson had behandeld en per toeval ook de grootvader van Dan die zelf aan een hartaanval is overleden. De tweede hartaanval gebeurde nog in het ziekenhuis zelf. Twee weken later was hij echter weer helemaal er bovenop en zo fit als altijd.

Dan is tegenwoordig er echt goed voor zijn vrienden. Hij investeerde eens 2.000 in zijn goede vriend en medespeler in poker genaamd Jay Farber en bijgenaamd Panda. Hij eindigde op tweede plaats in een pokertournooi van 2018. Vanwege de 2.000 van Dan waarmee hij de wereld van poker kon betreden, had hij een miljoen van zijn 5 miljoen aan winsten aan Dan geschonken.

Dan heeft twee geiten. Dat is misschien wel het meest fantastische om te benoemen, want wie wil er nu geen geiten. Zelf is hij er ook dol op en vindt het geweldige dieren. Op Instagram zijn ze ook af en toe te zien.

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail